Programma 6de Spirituele Film Festival. 2017

PROGRAMMA ZEVENDE SPIRITUEEL FILMFESTIVAL DE BILT

12, 13 EN 14 APRIL 2018

 Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april gaan de (kerk) deuren open voor het inmiddels  7de Spirituele Filmfestival. Het begrip spiritualiteit heeft alles te maken met wat er tussen mensen speelt en heeft dus een religieuze betekenis. Het raakt de  diepste essentie van het menszijn. Er is ook nu weer gekozen voor een selectie van mooie films.  Iedereen is welkom en de toegang is gratis! 

  1. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 gaan onze deuren open voor het inmiddels 7e Spirituele Filmfestival. Het begrip spiritualiteit gaat over wat bepalend is voor ons innerlijke leven, ons in diepste zin raakt. We kozen voor een selectie van prachtige films uit meerdere landen. Films waarvan je de ...
  2.  Spirituele Film Festival (De Bilt) Het zevende Spirituele Filmfestival gaat over wat bepalend is voor ons innerlijke leven, ons in diepste zin raakt.
  3. Spiritueel Filmfestival Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 gaan de deuren van de H. Michaëlkerk weer open voor het inmiddels 7eSpirituele ...

  De films worden kort ingeleid en na afloop kunt u reflecteren en nagenieten. Voor koffie, fris of wijn vragen we een kleine vergoeding. Het filmfestival vindt plaats in de Michaëlkerk Kerklaan 31. De Bilt. Opgeven kan (maar hoeft niet) via info@katholiekekerkdebilt.nl  of via: 030-2200025. Tijdens kantooruren.